Se curata pestele si se spala bine, dupa care se aseaza intr-o tava. Ceapa se taie pestisor, rosiile felii iar ardeii rondele. Toate se pun peste pest
Se curata pestele si se spala bine, dupa care se aseaza intr-o tava. Ceapa se taie pestisor, rosiile felii iar ardeii rondele. Toate se pun peste peste. Se adauga putin delicat si piper dupa gust, uleiul dupa care se da la cuptor.
Cand este aproape gata se adauga sucul de rosii, iar la sfarsit patrunjelul taiat.
Alte retete cu peste recomandate:
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti