Crap marinat

Crapul se curata de solzi si intestine, se spala si se taie bucati. Se sareaza si se dau apoi prin faina dupa care se pun la prajit pe ambele parti.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap
  • boabe de piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • 2 foi de dafin
  • 1 lamaie
  • otet
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Crapul se curata de solzi si intestine, se spala si se taie bucati. Se sareaza si se dau apoi prin faina dupa care se pun la prajit pe ambele parti. Bucatile prajite se pun apoi intr-un borcan de sticla. Se amesteca otet de vin cu apa, se pun boabe de piper, foi de dafin si sare. Se pune marinata la fiert pana da in cateva clocote, se adauga felii de lamaie si se lasa apoi la racit. Se toarna peste pestele din borcan, caldut. Se leaga borcanul si se pune asaza la loc racoros.


Se serveste dupa cateva zile.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu jeleu si crema de fructe de padure

Am adus si eu un martisor dulce pentru voi si vreau sa va doresc sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de iubire!...

Prajitura cu jeleu si crema de fructe de padure
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca