Crap marinat

Crapul se curata de solzi si intestine, se spala si se taie bucati. Se sareaza si se dau apoi prin faina dupa care se pun la prajit pe ambele parti.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap
  • boabe de piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • 2 foi de dafin
  • 1 lamaie
  • otet
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Crapul se curata de solzi si intestine, se spala si se taie bucati. Se sareaza si se dau apoi prin faina dupa care se pun la prajit pe ambele parti. Bucatile prajite se pun apoi intr-un borcan de sticla. Se amesteca otet de vin cu apa, se pun boabe de piper, foi de dafin si sare. Se pune marinata la fiert pana da in cateva clocote, se adauga felii de lamaie si se lasa apoi la racit. Se toarna peste pestele din borcan, caldut. Se leaga borcanul si se pune asaza la loc racoros.


Se serveste dupa cateva zile.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa