Crap pane cu pesmet

Pentru crap pane pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • crap fara cap - 600 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 50 g
  • pesmet - 100 g
  • oua - 2 bucati
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru crap pane pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de peste se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei.

Crapul pane cu pesmet se serveste cald sau rece.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi glazurate cu ciocolata

Cele mai pufoase si delicioase gogosi! :) Reteta de aluat pentru gogosi am luat-o de la Rocsi. Am facut mici modificari pe...

Gogosi glazurate cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii