crap pe varza

-se stoarce bine varza si se taie fideluta, -intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se adauga varza taiata si bine stoarsa. se caleste varza ,ameste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap proaspat 2-3kg
  • 2 verze murate potrivit de mari
  • ulei 250 ml

Mod de preparare

-se stoarce bine varza si se taie fideluta,

-intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se adauga varza taiata si bine stoarsa.

se caleste varza ,amestecand din cand in cand, astfel incat sa se caleasca uniform,

-cand varza capata o culoare maronie deschis se intinde intr-o tava iar peste varza se aseaza crapul taiat pe lung,

- asezat cu partea interioara in sus care se sareaza si se pipereaza

se baga la cuptor si se lasa pana se rumeneste pestele
se poate manca si cu mamaliga

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...