Crapul prajit este usor de realizat si totodata delicios. Pentru realizarea acestei retete de peste este nevoie de crap, zeama de lamaie, faina si ulei.
Se curata crapul, se spala, se taie bucati, se sareaza si se lasa 10-15 min. Se sterge apoi fiecare bucata cu un servet curat si uscat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.
Se serveste cald, cu cartofi praiiti si salata verde. Dupa gust, se poate servi cu zeama de lamaie.
Alte retete recomandate:
Salata de icre
Salata cu peste
Ciorba de peste
Crochete de cartofi cu ardei gras originare din Indonesia...sunt foarte usor de preparat si sunt foarte gustoase...Merita sa...
Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel KentangOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj