Crapul prajit este usor de realizat si totodata delicios. Pentru realizarea acestei retete de peste este nevoie de crap, zeama de lamaie, faina si ulei.
Se curata crapul, se spala, se taie bucati, se sareaza si se lasa 10-15 min. Se sterge apoi fiecare bucata cu un servet curat si uscat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.
Se serveste cald, cu cartofi praiiti si salata verde. Dupa gust, se poate servi cu zeama de lamaie.
Alte retete recomandate:
Salata de icre
Salata cu peste
Ciorba de peste
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii