Crap spaniol

Pentru crap spaniol pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste impreuna cu sarea.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • crap fara cap - 800 g
  • ulei - 100 ml
  • usturoi - 25 g
  • otet - 25 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru crap spaniol pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste impreuna cu sarea. Bucatile de peste se ung cu 75 ml ulei, se condimenteaza cu sare si piper, se frig la gratar. Otetul si 25 ml ulei se amesteca scu usturoi pisat si se toarna peste bucatile de peste fript.

Crapul spaniol se serveste rece.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...