Crap umplut cu ciuperci

Umplutura se prepara astfel: se inabusa ceapa taiata fin, se amesteca cu miez de franzela muiat in lapte si stors, piper, laptii (daca sint) sfarimati

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 - 2 kg peste
  • 2-3 cepe
  • miez de franzela muiat in lapte
  • lapti de peste
  • 7-8 ciuperci
  • usturoi
  • pesmet
  • 2 oua
  • 1 pahar vin
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Umplutura se prepara astfel: se inabusa ceapa taiata fin, se amesteca cu miez de franzela muiat in lapte si stors, piper, laptii (daca sint) sfarimati cu furculita, patrunjel verde, usturoi tocat, putin pesmet si ciuperci taiate felii si inabusite in unt, un ou intreg si altul fiert si taiat marunt. Se umple pestele, se coase si se asaza in tava cu unt. Se toarna deasupra un pahar cu vin si se rumeneste la cuptor.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!