Crapul umplut delicios este o mancare de peste festiva cu stafide si nuci, castraveti murati si masline, incre si vin. Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie.
Crapul umplut delicios este o mancare de peste festiva cu stafide si nuci, castraveti murati si masline, incre si vin. Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie si putina sare, dupa care se lasa sa stea o jumatate de ora. intr-o cratita se pun patru linguri de ulei si ceapa tocata marunt la calit pe foc mic ca sa se inmoaie bine, apoi se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu stafidele, nucile, marul ras pe razatoare, icrele spalate, paine inmuiata in lapte si stoarsa bine, sare si piper. Se amesteca toate la un loc, apoi umplem pestele, dupa care il coasem la burta si-l asezam intr-o tava.
Se face un sos din ulei, ceapa taiata solzi, castravetele murat taiat marunt, patru sau cinci masline fara samburi si un pahar de vin. Peste acest sos punem pestele si dam la cuptor sa se friga la foc mic.
Crapul umplut se serveste decorat cu lamaie si telina tocata marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa