Pestele se zvanta si se taie in bucati cat sa incapa in gura. Albusul de ou se bate spuma, se amesteca bine sarea, toate condimentele si amidonul alim
Pestele se zvanta si se taie in bucati cat sa incapa in gura. Albusul de ou se bate spuma, se amesteca bine sarea, toate condimentele si amidonul alimentar. Bucatile de peste se dau mai intai prin albusul de ou, apoi prin amestecul de condimente. Uleiul se infierbanta intr-un vas si se parjesc in el pe rand bucatile de peste pana devin galben-maronii. Se lasa sa se scurga pe un servet de hartie.
Se potriveste cu legume, varza de China si orez
Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa