Fileurile de somn se taie cubulete, se sareaza, se pipereaza, se adauga usturoiul zdrobit, se acopera cu folie de aluminiu si se tine cateva ore la f
Fileurile de somn se taie cubulete, se sareaza, se pipereaza, se adauga usturoiul zdrobit, se acopera cu folie de aluminiu si se tine cateva ore la frigider. De cel putin 3 ori trebuie sa se amestece cubuletele de somn, in timp ce sunt in frigider.
Se prepara un aluat de clatite mai gros si mai sarat. Cubuletele de somn se trec prin aluatul de clatite si le frigem in ulei incins.
Se serveste cubuletele de somn cu garnitura de cartofi prajiti si sos tartar. Se poate consuma si rece. Un vin alb poate acompania acest fel de mancare.
Va era oare dor de o tarta facuta de mine? Aceasta este o combinatie perfecta de arome cu caise, mure si un aluat dulce...
Tarta cu mure, caise si crumbleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj