Dorada cu piure de mazare si menta

• filetati dorada si scoateti-i oasele• asezonati-o cu sare si piper dupa gust si introduceti-o intr-o punga de vidat

Portii
1
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • dorada - 1 buc
  • mazare congelata - 200 g
  • unt - 25 g
  • menta - 4 frunze
  • busuioc - 2 frunze
  • capere - 2 lingurite
  • ulei de avocado - 2 linguri
  • sare si piper amestec dupa gust
  • fresh de lime - 1 lingurita

Mod de preparare

• filetati dorada si scoateti-i oasele
• asezonati-o cu sare si piper dupa gust si introduceti-o intr-o punga de vidat Food Saver
• peste aceasta adaugati caperele, uleiul de avocado si fresh-ul de lime si vidati punga
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Demi Black la 45 de grade si introduceti punga inauntru, lasand-o cca 30 min
• puneti mazarea la fiert in apa cu sare
• odata fiarta, strecurati-o (dar nu aruncati zeama)
• mixatii-o cu putin unt, menta si busuioc
• adaugati sare si piper dupa gust
• in cazul in care consistenta sa este prea tare, adaugati putina zeama din cea in care a fiert mazarea
• treceti-o prin sita, pentru a obtine o textura cremoasa
• scoateti pestele din aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Demi Black – optional il puteti trage la tigaie (incinsa in prealabil), in putin ulei de masline, pe partea cu pielea, pentru a obtine o piele crocanta.
Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle umplute (reteta video)

chifle umplute cu branza si pulpe de pui ,este o reteta foarte delicioasa.

Chifle umplute (reteta video)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca