Feliile de paine cu patrunjelul si cu parmezanul se baga la blender pentru a fi maruntite (nu foarte fin, ci mai grosier). Iaurtul se amesteca cu mai
Feliile de paine cu patrunjelul si cu parmezanul se baga la blender pentru a fi maruntite (nu foarte fin, ci mai grosier). Iaurtul se amesteca cu maioneza si cu mustarul de Dijon. Se unge o tava cu putin ulei, se pun fileurile de peste in tava si se ung din belsug cu amestecul de maioneza+mustar+iaurt. Se presara desupra amestecul de paine+parmezan+patrunjel. Nu se pune apa caci isi va lasa iaurtul zeama. Se baga la cuptorul preincalzit (450F/230C) timp de 15 minute sau pana cand pestele este facut (eu l-am lasat cam 18 minute). Painea de deasupra va deveni crocanta.
Pofta buna! Reteta File de peste " a la dijonnaise" a fost propusa de ralescu pe forum culinar.ro Alte retete cu peste: File de peste cu ciuperci
Vă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura