File de salau cu sos Madera

Pentru file de salau cu sos Madera pestele se spala si se portioneaza. Faina se cerne. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape, se scurg, se taie lame.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de salau - 700 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 50 g
  • lapte - 50 ml
  • sos Madera - 250 g
  • unt - 50 g
  • ciuperci proaspete/conserva - 250 g/150 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru file de salau cu sos Madera pestele se spala si se portioneaza. Faina se cerne. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape, se scurg, se taie lame. Laptele se fierbe. Sosul Madera se incalzeste. Fileurile de salau se sareaza, se trec prin lapte, faina si se prajesc in ulei. Separat, ciupercile se inabusa in unt si se adauga in sosul Madera; se fierb impreuna 2-3 minute.

Fileul de salau se serveste cald cu sos Madera si cartof natur.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...