File de salau cu sos Madera

Pentru file de salau cu sos Madera pestele se spala si se portioneaza. Faina se cerne. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape, se scurg, se taie lame.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de salau - 700 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 50 g
  • lapte - 50 ml
  • sos Madera - 250 g
  • unt - 50 g
  • ciuperci proaspete/conserva - 250 g/150 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru file de salau cu sos Madera pestele se spala si se portioneaza. Faina se cerne. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape, se scurg, se taie lame. Laptele se fierbe. Sosul Madera se incalzeste. Fileurile de salau se sareaza, se trec prin lapte, faina si se prajesc in ulei. Separat, ciupercile se inabusa in unt si se adauga in sosul Madera; se fierb impreuna 2-3 minute.

Fileul de salau se serveste cald cu sos Madera si cartof natur.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert poale-n brau

Prima data cand le-am facut, mega bune, am facut dupa reteta Jamilei Reteta romaneasca

Desert poale-n brau
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca