File de stiuca prajit

Pentru file de stiuca prajit pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Pestele se trece prin lapte, faina si se prajeste in ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de stiuca - 700 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 50 g
  • lapte - 100 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru file de stiuca prajit pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Pestele se trece prin lapte, faina si se prajeste in ulei.

Fileul de stiuca prajit se serveste rece sau cald.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...