File de stiuca rasol

Pentru file de stiuca rasol pestele se portioneaza si se spala. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de stiuca - 700 g
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 50 g
  • foi de dafin - 2-3 frunze
  • otet - 25 ml
  • ulei - 50 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru file de stiuca rasol pestele se portioneaza si se spala. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Morcovii se fierb intr-un litru de apa cu ceapa, piper, sare si ulei. Cand legumele sunt fierte, se adauga otet si bucatile de peste si se fierb cca 5-7 minute.

Fileul de stiuca rasol se serveste cald.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie

Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos