Cartofii spalati se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se taie felii. 100 gr. supa se amesteca cu mustarul, otetul, putina sare si
Cartofii spalati se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se taie felii. 100 gr. supa se amesteca cu mustarul, otetul, putina sare si se toarna totul peste cartofii taiati si se lasa la marinat.
Se amesteca iaurtul cu maioneza, se condimenteaza cu piper. Se curata telina, se rade fin si se adauga maioneza.
Pestele curatat, spalat si zvintat, se condimenteaza cu sare si piper, se da prin ou batut si pesmet si se prajeste in untdelemn.
Se serveste cu salata de cartofi si telina
Alte retete recomandate
Am gasit niste lipii la supermarket si nu am rezistat tentatiei de a le cumpara, gandindu-ma ca o sa fac eu ceva cu ele...iar...
Shaorma cu piept de puiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj