4 fileuri de somon le-am umplut cu brinza Boursin (de asta data aromata cu smochine si miez de nuca), le-am condimentat, le-am pus intr-o forma termor
4 fileuri de somon le-am umplut cu brinza Boursin (de asta data aromata cu smochine si miez de nuca), le-am condimentat, le-am pus intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si le-am dat la cuptorul preincalzit 180°C.
Timp in care am facut sosul (1 praz tocat calit intr-o 1 Lg de unt si aghezmuit cu 0,5 dl coniac, l-am fiert apoi pret de 6-8' in 2 dl smintina subtire + 1Lg de smintina groasa; de asemeni am condimentat dupa gust cu sare, piper si marar uscat. in ultimele 2' am adaugat si-o mina de creveti decorticati)
Cu 5' inainte de-a fi gata la cuptor, am scapat si putin fistic tocat peste fileurile de somon
Pofta buna!
Reteta Fileuri de somon cu sos a fost propusa de Dan@ pe forum culinar.ro
Alte retete cu somon gasiti aici:
Somon,
Somon cu praz si varza chinezeasca,
Tartine cu crema de somon fumé
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti