Friptura cu somon si sparanghel prajit

Se incalzeste cuptorul la 200 C. Se pune uleiul de masline si cartofii noi nedecojiti intr-o tava, si se lasa sa se rumeneasca la cuptor timp de 20 d

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g. cartofi noi
  • 2 linguri otet balsamic
  • 8 lastari de sparanghel
  • 100 g rosii cherry
  • o lingura de otet balsamic
  • 2 fileuri de somon a 140 gr fiecare
  • o mana frunze de busuioc

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 C.

Se pune uleiul de masline si cartofii noi nedecojiti intr-o tava, si se lasa sa se rumeneasca la cuptor timp de 20 de minute.

Se adauga sparanghelul si se amesteca cu cartofii. Se pune tava la cuptor timp de aproximativ 15 minute. Se adauga in tava rosiile cherry si otetul. Se aseaza peste intre legume ca sa prinda gustul lor. Se pune si restul de ulei in tava si se pune din nou la cuptor timp de aproximativ 15 minute pana se coace somonul.

Se ia tava din cuptor si se imprastie frunzele de busuioc peste friptura.
Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de anason

Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...

Lichior de anason
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii