Heringii se curata, se spala si se sareaza. Se dau apoi prin faina si se prajesc in uleiul fierbinte. Separat se face un sos alb dintr-o lingura si
Heringii se curata, se spala si se sareaza. Se dau apoi prin faina si se prajesc in uleiul fierbinte. Separat se face un sos alb dintr-o lingura si jumatate de faina, un pahar cu lapte si o lingura de unt. Se pune totul la fiert, iar dupa ce a dat de cateva ori in clocot, se amesteca sosul cu mustarul si se freaca bine.
Heringii se servesc calzi, cu sosul de mustar, deasupra.
Alte retete:
Bors de peste Pastrav la cuptor Tocanita de pui
Iubesc sa gatesc la noua mea jucarie! :X
Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj