Hering cu sos de mustar

Heringii se curata, se spala si se sareaza. Se dau apoi prin faina si se prajesc in uleiul fierbinte. Separat se face un sos alb dintr-o lingura si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 heringi
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura unt
  • 2 lingurite mustar
  • 1 pahar cu lapte

Mod de preparare

Heringii se curata, se spala si se sareaza. Se dau apoi prin faina si se prajesc in uleiul fierbinte. Separat se face un sos alb dintr-o lingura si jumatate de faina, un pahar cu lapte si o lingura de unt. Se pune totul la fiert, iar dupa ce a dat de cateva ori in clocot, se amesteca sosul cu mustarul si se freaca bine.


Heringii se servesc calzi, cu sosul de mustar, deasupra.

Alte retete:

Bors de peste Pastrav la cuptor Tocanita de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Iubesc sa gatesc la noua mea  jucarie! :X 

Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca