Hering la gratar

Heringii se spala, se curata si li se fac mici incizii. Se dau apoi prin faina, ulei si se pun la fript pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se friga pe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 heringi
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • zeama de Iamaie
  • 3-4 linguri faina
  • ulei

Mod de preparare

Heringii se spala, se curata si li se fac mici incizii. Se dau apoi prin faina, ulei si se pun la fript pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se friga pe ambele parti. Intre timp se freaca untul cu zeama de lamaie, cu sare, piper, se adauga patrunjel tocat si se asaza deasupra heringii prajiti.


Se servesc calzi.

Alte retete:

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...