Macrou cu garnitura de cartofi orientali

Se fierb cartofii in coaja si apoi se decojesc. Se taie in patru si se lasa deoparte. Se calesc in ulei pe rand: chimenul, semintele, susanul si apoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi potriviti
  • 2 lingurite de chimen
  • 2 lingurite seminte de flloarea soarelui si bostan
  • 2 linguri de susan
  • 1 varf curry
  • Piper alb
  • Ulei
  • ½ zeama de lamaie
  • 2 bucati de macrou potrivite
  • Condimente pentru peste
  • Ulei de masline pentru uns pestele cu condimente

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja si apoi se decojesc. Se taie in patru si se lasa deoparte. Se calesc in ulei pe rand: chimenul, semintele, susanul si apoi se adauga cartofii si condimentele. Se lasa pana se rumenesc frumos dar fara a se arde semintele. Se adauga la sfarsit lamaie. Pestele spalat si condimentat cu 1 zi inainte se pune in folie de aluminiu unsa cu ulei si se da 30 minute la cuptor.


Se serveste cald si ornat cu lamaie.

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de cornulete cu rahat colorat

De cand bantui prin tara asta a Bucatarasului am ajuns sa ma indragostesc de aluaturi, asa ca salvez diverse retete si cand...

Reteta de cornulete cu rahat colorat
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii