Se fierb cartofii in coaja si apoi se decojesc. Se taie in patru si se lasa deoparte. Se calesc in ulei pe rand: chimenul, semintele, susanul si apoi
Se fierb cartofii in coaja si apoi se decojesc. Se taie in patru si se lasa deoparte. Se calesc in ulei pe rand: chimenul, semintele, susanul si apoi se adauga cartofii si condimentele. Se lasa pana se rumenesc frumos dar fara a se arde semintele. Se adauga la sfarsit lamaie. Pestele spalat si condimentat cu 1 zi inainte se pune in folie de aluminiu unsa cu ulei si se da 30 minute la cuptor.
Se serveste cald si ornat cu lamaie.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii