Se fierb cartofii in coaja si apoi se decojesc. Se taie in patru si se lasa deoparte. Se calesc in ulei pe rand: chimenul, semintele, susanul si apoi
Se fierb cartofii in coaja si apoi se decojesc. Se taie in patru si se lasa deoparte. Se calesc in ulei pe rand: chimenul, semintele, susanul si apoi se adauga cartofii si condimentele. Se lasa pana se rumenesc frumos dar fara a se arde semintele. Se adauga la sfarsit lamaie. Pestele spalat si condimentat cu 1 zi inainte se pune in folie de aluminiu unsa cu ulei si se da 30 minute la cuptor.
Se serveste cald si ornat cu lamaie.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa