Macrou cu ierburi de Provence si sofran este o reteta fina si delicioasa. Cheia acestei retete cu peste sunt condimentele.
Macrou cu ierburi de Provence si sofran este o reteta fina si delicioasa. Cheia acestei retete cu peste sunt condimentele. Se curata pestele si se taie in bucati de aproximativ 5 cm...hai ca va las sa le taiati mai mari sau chiar sa le lasati intregi daca chiar vreti.
Se aseaza pe o tava asa pe rand: ceapa,usturoiul,ardeii verzi si rosiile.
Dupa ce ati asternut patul,puneti bucatile de peste pe el,presarati ierburile de provence, puneti sofranul diluat.
Se da tava la cuptor si se tine pana cand pestele a devenit alb (daca partea de pe langa os s-a facut se poate opri focul). Ma aventurez si zic ca a durat cam 30 minute.
Se presara cu patrunjel proapat, taiat marunt si se pun vreo 2 linguri de ulei de masline extra virgin,pentru un plus de aroma.
Macrou cu ierburi de Provence si sofran se serveste cald, dar si rece este gustos. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii