Macrou cu patrunjel

Se curata macroul, se spala si se unge la interior si exterior cu zeama de lamaie, amestecata cu 1 lingura ulei. Se sareaza, pipereaza, apoi se frige

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 macrouri
  • 2 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se curata macroul, se spala si se unge la interior si exterior cu zeama de lamaie, amestecata cu 1 lingura ulei. Se sareaza, pipereaza, apoi se frige pe grilul de la cuptor. Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu putina sare, 1 lingura de ulei de masline si cu zeama de la cealalta lamaie.


Se serveste cald, cu lamaie. Alte retete culinare:

Ciuperci umplute Mancare de mazare Muschi de porc la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa