Se curata macroul, se spala si se unge la interior si exterior cu zeama de lamaie, amestecata cu 1 lingura ulei. Se sareaza, pipereaza, apoi se frige
Se curata macroul, se spala si se unge la interior si exterior cu zeama de lamaie, amestecata cu 1 lingura ulei. Se sareaza, pipereaza, apoi se frige pe grilul de la cuptor. Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu putina sare, 1 lingura de ulei de masline si cu zeama de la cealalta lamaie.
Se serveste cald, cu lamaie. Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Mancare de mazare Muschi de porc la cuptor
Buna dimineata dragilor,stiu ca este prea timpuriu pentru astfel de reteta,dar va arat cum se face aceasta minunata...
Toba de curcanIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa