Macrou la gratar

Retete dietetice

Portii
6
Timp pregatire
1200 minute
Timp coacere
900 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pesti macrou
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 4-5 frunze de menta
  • sare
  • piper negru/alb
  • boia de ardei dulce
  • 1/2 lamaie
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Pestele il curatam (taiem capul, coada), il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Intr-un bol, adaugam sare, piper, boia de ardei, zeama de lamaie, verdeturile tocate si amestecam bine. Umplem pestele cu amestecul si il stropim cu ulei de masline, presaram sare si il invelim in folie de aluminiu. Asezam pestele pe gratarul incins si il prajim pe ambele parti, cca. 5 min pe fiecare parte.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!