Pentru macrou umplut pestele il spalam,il curatam in interior,apoi il punem pe o suprafata dreapta si il apasam cu podul palmei pentru a se desprinde carnea mai usor.
Pentru macrou umplut pestele il spalam, il curatam in interior,apoi il punem pe o suprafata dreapta si il apasam cu podul palmei pentru a se desprinde carnea mai usor de pe piele.Taiem in jurul capului si pe burta,iar cu ajutorul unei linguri scoatem toata carnea,inclusiv sira spinarii,avand grija sa lasam un pic pe margine pentru a putea coase pestele mai bine.
Carnea obtinuta o punem intr-un vas si o amestecam cu oul,pesmetul,sarea,piperul,mararul,patrujelul si 2 catei de usturoi dati pe razatoarea mica.Cu aceasta compozitie umplem pestii,apoi ii coasem si ii punem intr-un vas pe care ulterior il vom pune in cuptor.Ceapa o curatam si o taiem solzisori.Cartofii ii curatam,spalam si ii taiem cuburi potrivite. Intr-un vas punem pe foc un pic de ulei,cartofii,ceapa si usturoiul ramas taiat rondele.Lasam totul cca 10 min. pana incep cartofii sa se inmoaie un pic.
Turnam totul peste macroul umplut, adaugam sucul de rosii,vinul,sarea, piperul si punem in cuptorul preincalzit la 180 de grade cca o ora sau pana sunt gata cartofii.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii