Se curata pestele, se spala si se sareaza. Se unge cu ulei o hirtie pergament taiata in dreptunghi, care sa infasoare pestele o data si jumatate, cape
Se curata pestele, se spala si se sareaza. Se unge cu ulei o hirtie pergament taiata in dreptunghi, care sa infasoare pestele o data si jumatate, capetele fiind cu 2 cm mai lungi. Se asaza pestele infasurat in tava. Se da la cuptor incins si se frige. Se scoate pe o farfurie lunga si se desface usor hirtia fara sa se rupa pestele. Se stoarce zeama de lamiie si se serveste cald sau rece. In acelasi fel se prepara si scrumbiile proaspete.
Nu m-am gandit niciodata ca pastele pot fi atat de bune chiar si in salate. Merita sa faceti o incercare! Pentru aceasta...
Salata orientala cu penneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj