Merluciu la cuptor

Se curata si se taie pestele. Se spala si se scurge de apa. Stergeti-I cu servetele absorbante si presarati-l cu sare si piper. Puneti-I intr-o tava,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300g rosii cherry
  • 400g merluciu
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 fire de tarhon
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se taie pestele. Se spala si se scurge de apa. Stergeti-I cu servetele absorbante si presarati-l cu sare si piper.

Puneti-I intr-o tava, adaugati ceapa curatata, spalata si

taiata in rondele, uleiul si supa de legume si puneti tava in cuptorul incins.

Coaceti la foc potrivit circa 25 de minute, apoi scoateti tava din cuptor si adaugati rosiile spalate si taiate in jumatati si zeama de lamaie.

Puneti si tarhonul taiat.

Se potriveste de sare si piper. Se pune din nou tava in cuptor pentru alte 10 minute.
Serviti pestele cald, cu rosii si ceapa rosie si stropiti totul cu sosul din tava.

Peste la cuptor cu rosii si usturoi

Peste la cuptor lamaie

Macrou in folie la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca