Ostropel de stavrid

Se curata pestele si se pudreaza cu faina. Il prajim usor in ulei bine incins, la foc iute. Se scoate si se pastreaza cald. In uleiul ramas punem cate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg stavrid
  • 300 ml pulpa de rosii
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 lg faina
  • 2 lg ulei
  • tarhon uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • Pentru decor
  • castravete

Mod de preparare

Se curata pestele si se pudreaza cu faina. Il prajim usor in ulei bine incins, la foc iute. Se scoate si se pastreaza cald.

In uleiul ramas punem cateii de usturoi si adaugam ardeiul taiat fin.

Odata inmuiat adaugam 200 ml apa calda, pestele, pulpa de rosii tocata. Mai adaugam si tarhon, cimbru, sare si piper apoi punem cratita la cuptor pentru 30 de minute.
Decoram cu felii de castravete

Alte retet de peste

Pastrav cu legume

Peste la cuptor

Zacusca de peste

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos