Se curata pestele si se pudreaza cu faina. Il prajim usor in ulei bine incins, la foc iute. Se scoate si se pastreaza cald. In uleiul ramas punem cate
Se curata pestele si se pudreaza cu faina. Il prajim usor in ulei bine incins, la foc iute. Se scoate si se pastreaza cald.
In uleiul ramas punem cateii de usturoi si adaugam ardeiul taiat fin.
Odata inmuiat adaugam 200 ml apa calda, pestele, pulpa de rosii tocata. Mai adaugam si tarhon, cimbru, sare si piper apoi punem cratita la cuptor pentru 30 de minute.
Decoram cu felii de castravete
Alte retet de peste
Pastrav cu legume
Peste la cuptor
Zacusca de peste
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa