Papara de peste

Papara de peste este o mancare cu peste simpla si delicioasa. Se pun in tigaie 200 g unt, iar cand este fierbinte se pun pestisorii curatati, spalati si stropiti cu putin otet.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • pestisori curatati
  • otet
  • 5 oua
  • usturoi verde.

Mod de preparare

Papara de peste este o mancare cu peste simpla si delicioasa. Se pun in tigaie 200 g unt, iar cand este fierbinte se pun pestisorii curatati, spalati si stropiti cu putin otet. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, batem 5 oua ca la omleta si punem peste peste. Dupa ce s-a copt, tocam putin usturoi verde si punem deasupra.


Papara de peste se serveste cu mamaliga si un vin alb.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa