Sosul - Se oparesc rosiile, se curata de pielita, se indeparteaza semintele (prin presare) si se taie cubulete. Se toaca marunt verdeata si usturoiul
Sosul - Se oparesc rosiile, se curata de pielita, se indeparteaza semintele (prin presare) si se taie cubulete. Se toaca marunt verdeata si usturoiul si se amestecat toate, impreuna cu ardeiul iute pisat, cu uleiul si cu sarea. Se incinge cuptorul la 240 grade C. Se spala si se zvinta fileurile de peste, se sareaza si se pipereaza. Se decupeaza din folia de aluminiu 4 cercuri cu diametrul de 30 cm. Li se da forma unor corabioare cu bordul ridicat, se pun in ele cite 2 fileuri de peste, se presara deasupra frunzulite de marar, se indoaie folia si se string marginile intre degete. Se asaza "papiotele" pe tava de la aragaz si se dau 8 minute la cuptor.
Serviti pestele impreuna cu sosul de rosii incalzit pe bain-marie sau.
Ceapa este un ingredient foarte gustos care confera multa savoare, dulceata si aroma mancarurilor. Daca nu ati pregatit pana...
Tocanita de ceapaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa