1. Intr-o foaie de aluminiu, destul de marisoara, am pus doua fileuri frumoase de
1. Intr-o foaie de aluminiu, destul de marisoara, am pus doua fileuri frumoase de peste eu am pus usturoi pisat fin, piper, si am taiat rondele un praz ;
3. Am adugat bucatele mici de ardei; As fi pus si rosii taiate felii, dar eram in ruptura de stoc!
4. Am adugat boia de ardei, felii de lamiie verde (lime), puteti pune lamiie normala.
5. Am adaugat cimbru si marar uscat.
Si am trecut la impachetarea papiotei:
Se ridica colturile in sus, si se impacheteaza marginile cit mai strins posibil, cu atentie sa nu rupeti aluminiul!
Se baga la cuptor cam 20-30 minute .
Ce apreciez eu cel mai mult la felul acesta de a gati este ca nimic nu e "batut in cuie", puteti pune ce legume doriti voi, urmarind doar propriile gusturi, idei sau pofte!
Si e simplu de facut si de prezentat!
Reteta propusa de iulia13.
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa