Paste de mare cu unt alb si cartofi

Se fierb cartofii pana se inmoaie. Se pune vinul, otetul si cepele intr-o tigaie. Se fierbe compozitia pana ce scade la o lingura. Apoi se amesteca un

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • aproximativ 25 gr unt
  • legatura mica de patrunjel
  • 4 fileuri de peste de mare fara solzi
  • ulei de masline
  • SOS DE UNT: o lingurita otet de vin alb
  • 3 linguri de bvin alb
  • 2 cepe frantuzesti
  • 100 gr unt nesarat
  • o lingura capere

Mod de preparare

Se fierb cartofii pana se inmoaie. Se pune vinul, otetul si cepele intr-o tigaie. Se fierbe compozitia pana ce scade la o lingura. Apoi se amesteca untul usor la foc mic. de indata ce se ingroasa sosul se adauga caperele si se tin la cald.

Se zdrobesc cartofii cu o furculita, apoi se adauga untul si patrunjelul si se condimenteaza bine.

Se incinge putin ulei si un cub de unt intr-o tigaie. Apoi se adauga pestele care se prajeste cate 3 minute pe fiecare parte pana se rumeneste fileul.
Se serveste pe pat de cartofi, si deasupra se pune fileul si deasupra sosul de unt alb.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...