Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu sare si piper, atat in in
Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu sare si piper, atat in interior cat si pe exterior. Cealalta jumatate de margarina se incalzaste in tigaie si se pune „”floarea de vioara” la prajit pana se inmoaie. Cand este gata se presara cu tarhon, sare si piper, se toarna peste ea vinul alb si sucul de lamaie si se lasa pe foc inca 1 minut. Se ia de pe foc si se amesteca cu pesmet si oua si se umple pestele cu acest aluat.
Mod de servire:
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa