Pastrav cu legume

Curatam pestele pestele si il spalam. Il calim in 2 linguri de ulei, ceapa verde, adaugam orezul, o cana de apa fierbinte si il lasam sa fiarba la fo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pastravi
  • 4 linguri cu orez
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usutoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 lg faina
  • sofran
  • sare
  • piper
  • Pt. garnitura
  • 2 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura seminte floarea soarelui

Mod de preparare

Curatam pestele pestele si il spalam. Il calim in 2 linguri de ulei, ceapa verde, adaugam orezul, o cana de apa fierbinte si il lasam sa fiarba la foc mic.

Cand orezul e fiert se adauga sofranul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Ungem pastravii cu ulei se presara sare si piper, faina si usturoi pisat si se umpla cu compozitia de orez.

Ii asezam intre-o tava unsa cu ulei si ii introducem la cuptor.

Taiem legumele fasii si le calim in 2 linguri ulei cu 50 ml apa.

Se lasa sa se inmoaie.
Servim pestele alaturi de legume calite

Alte retete cu mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu lamaie

Macrou in folie la cuptor

Pastrav la cuptor cu cartofi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gnocchi cu carnati de curcan

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

Gnocchi cu carnati de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca