Pastrav cu maioneza

Pastravul cu maioneza este o mancare sanatoasa si gustoasa. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu peste.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pastravi
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 100 gr maioneza
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pastravul cu maioneza este o mancare sanatoasa si gustoasa. Pentru a prepara aceasra reteta cu peste pastravii se curata, apoi se spala cu apa rece. Se curata morcovul, telina si ceapa, dupa care se taie telina si morcovul bastonase, iar ceapa se lasa intreaga. Se pun legumele la fiert intr-un litru de apa cu o lingurita de sare. Dupa ce au fiert 10 minute, se adauga pastravii, otetul si uleiul de masline. Se potriveste de sare si piper si se fierbe pestele impreuna cu legumele la foc mic, cca 20 de minute.


Morcovii si telina se servesc pe o farfurie, impreuna cu pastravii calzi si maioneza.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii