Pastravul cu maioneza este o mancare sanatoasa si gustoasa. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu peste.
Pastravul cu maioneza este o mancare sanatoasa si gustoasa. Pentru a prepara aceasra reteta cu peste pastravii se curata, apoi se spala cu apa rece. Se curata morcovul, telina si ceapa, dupa care se taie telina si morcovul bastonase, iar ceapa se lasa intreaga. Se pun legumele la fiert intr-un litru de apa cu o lingurita de sare. Dupa ce au fiert 10 minute, se adauga pastravii, otetul si uleiul de masline. Se potriveste de sare si piper si se fierbe pestele impreuna cu legumele la foc mic, cca 20 de minute.
Morcovii si telina se servesc pe o farfurie, impreuna cu pastravii calzi si maioneza.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii