Pastrav cu smantana si tarhon este o reteteta grozava cu peste. Pentru a pregati acest fel de mancare trebuie sa folositi 6 fileuri de pastrav.
Pastrav cu smantana si tarhon este o reteteta grozava cu peste. Pentru a pregati acest fel de mancare trebuie sa folositi 6 fileuri de pastrav. |Fileurile de pastrav se spala si apoi se usuca bine, le condimentam cu sare si piper, punem feliute colorate de rosii, verdeturi si lamaie. Pliem pestele, il stropim cu smantana si ulei de masline, stoarcem putina lamaie, preasaram putin tarhon tocat si dam la cuptor.
Dupa 5 minute adaugam foarte putina apa, acoperim cu o folie de staniol si il lasam inca 15 minute la 200°C.
Pofta buna!
Pastravul cu smantana si tarhon se serveste imediat cu cartofi natur, stropind pestele si cartofii cu sosul de smantana si putina zeama de lamaie. Daca nu sunteti fani ai verdeturilor, indepartati-le cand serviti pestele, pentru ca acesta este deja patruns de aroma lor.
Sursa acestei retete este blogul divainbucatarie.ro
Una dintre mancarurile noastre preferate este mancarea de cartofi cu afumatura de porc. De data aceasta ne-a ajutat...
Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj