Pastrav cu sos picant

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de pastrav, ardei, ardei iute, ceapa, praz, suc de rosii, busuioc, sare, piper si ulei.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • 2-3 ardei
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe
  • 1 fir praz
  • 200 gr suc de rosii
  • busuioc verde
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei

Mod de preparare

Pestii se curata, se spala si se lasa apoi la scurs pe un prosop absorbant. Se sareaza, se pipereaza si apoi se presara atat pe interior cat si pe exterior cu cimbru si busuioc. Se curata ceapa, prazul, ardeii si se taie fasii. Se calesc in ulei, apoi se adauga sarea, piperul, ardeiul iute maruntit si sucul de rosii. Se adauga la sfarsit si busuiocul verde. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit. Se prajesc pastravii in ulei incins, apoi se scot pe un platou si se servesc cu sosul picant.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Cartofi la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii