Pentru aceasta reteta aveti nevoie de pastrav, ardei, ardei iute, ceapa, praz, suc de rosii, busuioc, sare, piper si ulei.
Pestii se curata, se spala si se lasa apoi la scurs pe un prosop absorbant. Se sareaza, se pipereaza si apoi se presara atat pe interior cat si pe exterior cu cimbru si busuioc. Se curata ceapa, prazul, ardeii si se taie fasii. Se calesc in ulei, apoi se adauga sarea, piperul, ardeiul iute maruntit si sucul de rosii. Se adauga la sfarsit si busuiocul verde. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit. Se prajesc pastravii in ulei incins, apoi se scot pe un platou si se servesc cu sosul picant.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Cartofi la cuptor
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti