Pastrav de Craciun

Se curata pestii in interior si in exterior, se sareaza si se lasa 2 ore. Se aseaza bucatile de peste intr-o tigaie, se pun cate o lingurita de unt i

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 buc de pastrav / persoana 200 gr unt sare cate o ramura de brad de 4-5 cm / pastrav

Mod de preparare

Se curata pestii in interior si in exterior, se sareaza si se lasa 2 ore. Se aseaza bucatile de peste intr-o tigaie, se pun cate o lingurita de unt in burta fiecarui peste si cate o ramura de brad. La foc mediu se prajesc cca 10 minute, acoperite cu aluminiu.


Este o reteta foarte diferita dar care sigur se va solda cu aplauze Alte mancaruri retete recomandate: Dovlecei umpluti Salata icre Salata peste

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura

Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos