Pastrav la cuptor

Se curata pestele si se indulceste cu sare. Ceapa se taie solzisori iar morcovul si rosia felii. Intr-o tava se pune folie de aluminiu, se unge cu ul

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati pastrav
  • 1 lamaie
  • 3 rosii
  • 1 morcov
  • 1-2 cepe
  • 1 legaura patrunje
  • sare piper

Mod de preparare

Se curata pestele si se indulceste cu sare. Ceapa se taie solzisori iar morcovul si rosia felii. Intr-o tava se pune folie de aluminiu, se unge cu ulei de masline se aseaza ceapa, morcovul si rosiile apoi pestele se condimenteaza si se adauga feliile de lamaie si se stropeste cu zeama de la o lamie. Se inveleste tava cu alta folie si se da la cuptor pentru 15 minute dupa care se scoate foile si se mai lasa inca 5-7 min.


Se serveste cald cu mamaliguta sau cartofi copti.

Alte retete culinare recomandate:

Pastrav la cuptor

Bors de peste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...