Se curata pastravii, apoi se spala, se presara cu sare si piper, dupa care se trec prin faina si se pun la prajit intr-o tigaie cu unt si ulei de mas
Se curata pastravii, apoi se spala, se presara cu sare si piper, dupa care se trec prin faina si se pun la prajit intr-o tigaie cu unt si ulei de masline. Dupa ce s-au rumenit pe toate partile, se scot pe un platou si se pastreaza la cald. Se topeste untul ramas in alta tigaie, se adauga sucul de la 1 lamaie si patrunjelul tocat marunt. Se lasa sa dea in 2-3 clocote, apoi se toarna totul peste pastravii prajiti.
Se servesc pastravii calzi, ornati cu felii de lamaie.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii