Ceapa taiata marunt se pune la calit in aproximativ 2 linguri ulei de masline. Cand devine sticloasa, cu marginile un pic maro se adauga ghimbirul ta
Ceapa taiata marunt se pune la calit in aproximativ 2 linguri ulei de masline. Cand devine sticloasa, cu marginile un pic maro se adauga ghimbirul taiat marunt, se amesteca bine si se da la o parte acoperind tigaia. Intr-un castron se amesteca orezul, rosiile proaspete si cele uscate taiate marunt, semintele de pin si migdalele (prajite un pic), ceapa calita, ierburile provensale, sare, piper
pestele se aseaza pe folie de aluminiu sau hartie de copt si se umple cu amestecul de orez si rosii.
Se stropeste cu ulei si se impacheteaza, se da la cuptorul incalzit timp de 25-30 minute.
Se serveste cu lamaie si salata.
Alte retete de peste recomandate:
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti