Pastravii cu gutui si cartofi la cuptor este o mancare cu peste delicioasa, aromata, cu parfum de toamna.
In vasul de la blender am pus cimbru, patrunjel, sare, piper, praz, ulei si cu ajutorul blenderului am facut o pasta verde.
Am taiat legumele felii.
Am uns tava cu ulei si am asezat pastravii condimentati cu sare, piper si boia dulce. In fiecare peste am pus cate un fir de tarhon. Am asezat feliile de cartofi, gutui si lamaie.
Deasupra am pensulat sosul verde, am adaugat o ceasca cu apa si am bagat in cuptorul preincalzit, am copt pana s-au inmuiat cartofii(30 min).
Intre timp am pregatit o salata de sfecla rosie. Am fiert sfecla(in coaja) in apa cu sare pana s-a inmuiat. Am curatat-o de coaja. Am taiat jumatati de rondele pe care le-am pus intr-un castron. Am facut un sos din otet balsamic, ulei de masline, putin piper, maghiran uscat si sare. Am pus dressingul peste sfecla si am servit salata cu peste.
Reteta Pastravi cu gutui si cartofi la cuptor a fost propusa de mariette pe forum culinar.ro
Serviti pastravul cu cartofi si gutui la cuptor alaturi de salata de sfecla.
Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa