Pastravi la tava

Se curata pastravii de solzi, se golesc de intestine, se spala bine, apoi li se taie aripioarele. Ceapa si rosiile se taie felii, iar patrunjelul se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pastravi
  • 5 cepe
  • 10 ciuperci albe
  • 1 kg rosii
  • 100 ml vin alb
  • 1 jumatate cana ulei
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata pastravii de solzi, se golesc de intestine, se spala bine, apoi li se taie aripioarele. Ceapa si rosiile se taie felii, iar patrunjelul se toaca marunt. Se asaza intr-un vas un strat de felii de rosii, un strat de ciuperci albe bine spalate si maruntite si un strat de ceapa. Se presara deasupra patrunjel tocat si se pune pestele. Se acopera apoi cu restul de rosii si ceapa, deasupra se presara restul de patrunjel, se toarna apoi vinul si uleiul. Se introduce vasul in cuptorul fierbinte si se lasa la fiert aproximativ 40-50 minute.


Se serveste cald. Alte retete culinare: Pastrav la cuptor Bors de peste Friptura de vita la cuptor

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Cornuleţe din aluat foietaj cu şampanie

Pare o reţetă sofisticată dar nu este aşa.Pentru aluatul de foietaj am pornit de la o reţetă postată de draga de Ruxy...

Cornuleţe din aluat foietaj cu şampanie
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni