Pastravi la tava

Se curata pastravii de solzi, se golesc de intestine, se spala bine, apoi li se taie aripioarele. Ceapa si rosiile se taie felii, iar patrunjelul se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pastravi
  • 5 cepe
  • 10 ciuperci albe
  • 1 kg rosii
  • 100 ml vin alb
  • 1 jumatate cana ulei
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata pastravii de solzi, se golesc de intestine, se spala bine, apoi li se taie aripioarele. Ceapa si rosiile se taie felii, iar patrunjelul se toaca marunt. Se asaza intr-un vas un strat de felii de rosii, un strat de ciuperci albe bine spalate si maruntite si un strat de ceapa. Se presara deasupra patrunjel tocat si se pune pestele. Se acopera apoi cu restul de rosii si ceapa, deasupra se presara restul de patrunjel, se toarna apoi vinul si uleiul. Se introduce vasul in cuptorul fierbinte si se lasa la fiert aproximativ 40-50 minute.


Se serveste cald. Alte retete culinare: Pastrav la cuptor Bors de peste Friptura de vita la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos