O reteta usoara si dietetica
Intr-o tigaie, se calesc in ulei, ciupercile taiate feliute, vanata, dovlecelul si morcovul taiate cubulete, dupa care, se adauga o canita de apa, pasta de tomate, condimentele si se lasa la fiert, pana iese uleiul deasupra. Separat, se taie batogul de peste si se amesteca cu rosii cherry, taiate cubulete, dupa care, se condimenteaza cu ulei de masline, zeama de lamaie si piper. Se monteaza preparatul, folosind un inel rotund in care punem prima data zacusca de ciuperci si apoi, batogul de peste. Preparatul se decoreaza cu felii de lamaie.
Un tort ciocolatos si fara coacere. Reteta este furata....hihihi....de la...
Desert tort cu piscoturi, crema de ciocolata si nucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj