Peste cu crusta de rosii deshidratate

Rosiile se toaca marunt (in mixer). Se amesteca toate ingredientele pentru crusta, pasta obtinuta se intinde pe bucatile de peste. Se unge o forma r

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 bucati file de peste stropit cu zeama de lamiie
  • sarat si piperat
  • 2 catei de usturoi
  • 20 g rosii uscate (in ulei)
  • 3 linguri de patrunjel tocat
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 2 linguri de pesmet
  • 20 g unt moale
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosiile se toaca marunt (in mixer). Se amesteca toate ingredientele pentru crusta, pasta obtinuta se intinde pe bucatile de peste.

Se unge o forma rezistenta la foc cu ulei si se pune in cuptor, la 200 grade C, pana se incinge uleiul. In aceasta se aseaza feliile de peste, se da forma la cuptor pentru 15 minute.
Am servit cu cartofi pasati cu usturoi si cimbru prajit.

Pofta buna!

Reteta Peste cu crusta de rosii deshidratate a fost propusa de Austiaca2 pe forum culinar.ro

Alte retete cu peste gasiti aici:

Fileuri de merluciu cu rosii dulci,

Somon fript la gratar cu garnitura de cartofi natur,

Somon cu sos de lamaie si spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salau

  Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...

Ciorba de salau
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca