Rosiile se toaca marunt (in mixer). Se amesteca toate ingredientele pentru crusta, pasta obtinuta se intinde pe bucatile de peste. Se unge o forma r
Rosiile se toaca marunt (in mixer). Se amesteca toate ingredientele pentru crusta, pasta obtinuta se intinde pe bucatile de peste.
Se unge o forma rezistenta la foc cu ulei si se pune in cuptor, la 200 grade C, pana se incinge uleiul. In aceasta se aseaza feliile de peste, se da forma la cuptor pentru 15 minute.
Am servit cu cartofi pasati cu usturoi si cimbru prajit.
Pofta buna!
Reteta Peste cu crusta de rosii deshidratate a fost propusa de Austiaca2 pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste gasiti aici:
Fileuri de merluciu cu rosii dulci,
Somon fript la gratar cu garnitura de cartofi natur,
Somon cu sos de lamaie si spanac
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti