Rosiile se toaca marunt (in mixer). Se amesteca toate ingredientele pentru crusta, pasta obtinuta se intinde pe bucatile de peste. Se unge o forma r
Rosiile se toaca marunt (in mixer). Se amesteca toate ingredientele pentru crusta, pasta obtinuta se intinde pe bucatile de peste.
Se unge o forma rezistenta la foc cu ulei si se pune in cuptor, la 200 grade C, pana se incinge uleiul. In aceasta se aseaza feliile de peste, se da forma la cuptor pentru 15 minute.
Am servit cu cartofi pasati cu usturoi si cimbru prajit.
Pofta buna!
Reteta Peste cu crusta de rosii deshidratate a fost propusa de Austiaca2 pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste gasiti aici:
Fileuri de merluciu cu rosii dulci,
Somon fript la gratar cu garnitura de cartofi natur,
Somon cu sos de lamaie si spanac
Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...
Ciorba de salauOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj