Peste cu marar

Pestele curatat si spalat se sareaza si se pipereaza, apoi se stropeste cu zeama de lamiie, se da prin faina si se prajeste in untdelemn. Se pune int

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 pesti micuti
  • untdelemn
  • 150 gr. faina
  • 4 rosii
  • 2 legaturi de marar
  • dafin
  • sare
  • piper
  • 2 fire de usturoi
  • patrunjel

Mod de preparare

Pestele curatat si spalat se sareaza si se pipereaza, apoi se stropeste cu zeama de lamiie, se da prin faina si se prajeste in untdelemn. Se pune intr-o tava de cuptor. Se pregateste un sos din rosiile date prin masina, marar, dafin, usturoi, patrunjel care se toarna peste peste. Se lasa la cuptor 15 min.


Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...