Peste cu portocale

Somnul: Indeparteaza pielea si oasele pestelui si lasa sa stea feliile presarate cu sare. Sosul: Caleste ceapa in ulei, ia-o de pe foc si adauga ustur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei (de masline)
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • sucul de la 2 portocale
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • sare
  • piper
  • somn

Mod de preparare

Somnul: Indeparteaza pielea si oasele pestelui si lasa sa stea feliile presarate cu sare. Sosul: Caleste ceapa in ulei, ia-o de pe foc si adauga usturoi pisat, sare, piper, precum si suc de portocale si lamaie. Fierbe sosul. Aseaza feliile de peste intr-un vas termorezistent, toarna sosul peste felii si inabuse-le sub capac 15-20 de minute, dupa care prajeste-le fara capac 15-20 de minute.
Alte retete recomandate:

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos