Peste cu sos de smintina

Se rumenesc bucatile de peste in unt, cu ceapa taiata felii. Se toarna smintina deasupra, amestecata cu pasta de ardei. Se acopera si se fierbe incet

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¾ kg peste
  • 2 cepe
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • 200 g smintina acra
  • 2 galbenusuri
  • 100 g unt
  • sare

Mod de preparare

Se rumenesc bucatile de peste in unt, cu ceapa taiata felii. Se toarna smintina deasupra, amestecata cu pasta de ardei. Se acopera si se fierbe incet 15 minute. Se gusta de sare. Se scoate pestele pe o farfurie. Se strecoara sosul si se leaga cu galbenusurile. Se toarna peste peste si se serveste cald.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval

Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa