Peste cu usturoi si lamiie

Se curata si se goleste crapul, se taie felii. Intr-o cratita cu putina apa se fierb cepele taiate in doua si usturoiul. Cind acestea sint fierte, se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 4-5 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamiie
  • 1 lingura hrean ras
  • 1 lingurita otet

Mod de preparare

Se curata si se goleste crapul, se taie felii. Intr-o cratita cu putina apa se fierb cepele taiate in doua si usturoiul. Cind acestea sint fierte, se adauga bucatile de peste, sare si putin piper. Se completeaza cu otet si apa, atit cit sa se acopere pestele; se tine la foc mic 25-30 minute. Se asaza pe o farfurie lunga bucatile reconstituind pestele. Se toarna deasupra zeama strecurata. Se da la rece unde sosul se gelatinizeaza. A doua zi, se garniseste cu felii de lamiie si hrean ras.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mini rulada cu zmeura

Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.

Desert mini rulada cu zmeura
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa