Pestele in ulei cu maioneza este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Pestele se scurge de lichidul din conserva si se pune pe platou.
Pestele in ulei cu maioneza este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Pestele se scurge de lichidul din conserva si se pune pe platou. Se pune ceapa taiata pestisori si fiarta cu sare, otet, zahar, foi de dafin, iar dupa ce s-a racit se adauga peste peste, apoi punem masline si deasupra ornam cu maioneza si felii de lamaie.
Pestele in ulei cu maioneza se serveste rece ornat cu lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa